GÉPHÁZ ÁLLJ!

“tüntetések se a kormányzatról szólnak, hanem a modern baloldal vajúdásáról.”

Ez a kedvencem, de van még pár gyöngyszem.

Mint pl az útdíjjal minden rendben van, ez csak a beinduló “gépház-zaj” :-O és az elégedetlenkedők az csak a természetes ellenérzés ha fizetni kell valamiért, mint az e-kasszánál is volt.

Another fave:

„megvédeni Magyarországot a bevándorlóktól”

MIVAN?

 

„Vonzó ez, hogy gondolkodjak egyszerre két fejjel, Putyinéval és az enyémmel. (…) Nem az oroszok érdekét kell nézni, hanem a magyarokét.”

A magyarok érdeke pedig Orbán szerint az, hogy biztonságos külkapcsolataink legyenek minden irányba, ha mát akaratunkon kívül belecsöppentünk az új hidegháborúba. Orbán azt sem tudja, hogy a szövetségesek hogyan értékelik majd Putyin budapesti látogatását, hiszen a szövetségesek fejével sem tud gondolkodni.

MÁR BOCS, de ezért vagy kormányon, ezért fizetünk – hogy rálátással bírj a külpolitikára, és annak rendszerén belül ezt a kis országot (aminek soha nem ment a hintapolitika, úgyhogy döntsd el, hogy nyugatra mész, a keletit már próbáltuk, azóta is nyögjük) elhelyezd!

A magyar-amerikai konfliktusban a miniszterelnök szerint nincs új fejlemény, mi készen állunk a viszony rendezésére, de nem vagyunk hajlandóak a szuverenitásunkból engedni.

Ha behelyettesíted a magyar helyett a romát, akkor a bukás előtt álló Caucescu – MI köze a szuverenitásunknak ahhoz, hogy egy másik – szövetséges – ország jelzésére esetleg megfogadod a baráti tanácsot és valóban vizsgálatot indítasz? SEMMI. Semmi az ég világon, belátásnak és önkritikának hívják, ÉS MÉG te jössz ki jobban, ha a nyomozásban kiderül, hogy nincs semmi.

Az az igazság, hogy tényleg csak agymosás: Viki a péntek reggeli interjúiban azt próbálja mondani, hogy hogyan kéne gondolkodnunk… a nagyon tájékozatlanoknál még megy… de már lassan ott sem: a Tesco is leépít, az MKB is, a Sberbank (orosz) is… ezt a kisemberek fogják megérezni, bizony! Akkor aztán hajukra kenhetik a rezsicsökkentésből (olvasom a számlám:) “2013. január elseje óta összesen: 23.185” forintot takarítottak meg, ha a minimálbérüktől is elesnek.

Gratulálok! Így teljesít!

source: http://444.hu/2015/01/09/orban-ami-
most-hallatszik-az-a-probauzem-gephaz-zaja/

“GÉPHÁZ ÁLLJ!”

1) http://youtu.be/T5i-GQQu-Ss?t=55m24s

2) http://youtu.be/T5i-GQQu-Ss?t=59m39s

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s