+1 sanity (-24 sum) Bell Nagykövet

Mrs. Bell!
Üdvözöljük a politikai pitiánerek és a korrupció univerzumában. Sajnos azt gyanítom, hogy pár nap múlva nem csak egy másik országban, hanem egy másik bolygón fogja érezni magát.
Azért sok sikert!
Ui: Hallgasson Andréra!

source: http://444.hu/2015/01/13/iszonyu-meno-az
-uj-amerikai-nagykovet-hogy-ilyen-haverjai-vannak/

A humor mindig, mindig segít elviselni saját hibáink, ostobaságaink: segít szembenézni velük, hogy aztán foghassuk, és esetleg tehessünk a hibáink ellen.

Ezt a szappanopera-producer új nagykövetünkre készült 444-es cikk kommentjében találtam. Visszajött egy épelme-pontom tőle. André Goodfriend fölé (aki ugyebár eddig is csak ügyvivő volt; s a korábbi nagykövet alatt is, ha jól emlékszem). Azért a karrierdiplomata Bell, akinek eleddig nem sok köze volt a közép-európai politikához, úgy hiszem nem foghat nagyon mellé, ha hallgat a térséggel többnyire tisztában lévő Andréra…

Nem azt mondom, hogy André hibátlanul kezelte az elmúlt hónapokat. Volt 1-2 furcsa húzás… (meeting minutes formája – még ha emlékeztetőnek is adom át, akkor is vigyázok, hogy mit-hogy… és idézem benne a szépendokumentáltagyonbeszéltkorábbihivatkozásokatsdoskikat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s