+1 sanity (-29)

önkritikus humorral az épelméért*

*=sajnálom, R-Z, de egyre kevésbé találok kivetnivalót a 444 egyes irományaiban. Nem azt mondom, trágár, meg helyenként nem minőségi az írás, de nem látom, hogy terelnének (ie, ferdítenének). Értelemszerűen kormánykritikus, de – úgy látom – azért, mert tulajdonképpen nincs ellenzékünk, akit lehetne kritizálni. Olyan dolgokat pendítenek meg, ami nekem fáj (a korrupció, a non-transzparencia, a felesleges költések), és külön felkérnélek, hogy vagy egy ellentétes beállítottságú oldalt (szeretem ha ilyet olvashatok, az igazság általában a kettő között van), vagy egy általad is megbecsültet (ha már a cink úgy áll, ahogy), próbálj meg belémiktatni 🙂 

Mielőtt rátérnénk “interjúnak” nevezett szózata lényegi részéhez, idézzük fel mintegy szellemi épségének barométereként azt is, amit az interjú elején a Paks miatt indult EU-s kötelezettségszegési eljárás apropóján mondott:

  • Paks=olcsó áram,

ami a jelen körülmények között azt jelenti, hogy ha a jelenleginél harmadával drágább lenne az áram, akkor olcsóbb lenne az áram.

http://444.hu/2015/11/20/orban-viktor-mara-eljutott-addig-hogy-tulajdonkeppen-az-eu-terjeszti-a-terrorizmust-europaban

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s